Let's go!

Loop je al een tijdje rond met het idee om een online programma te starten? Zou het mogelijk zijn voor jou om dit te doen zelfs met jouw volle schedule?

Yes! Zeker weten! Laten we een gesprek inplannen zodat ik gelijk met je mee kan denken, data prikken en alles in gang gaan zetten.

“Ik ga drie maanden rondreizen!"

Dit appte Valerie. Ik volgde haar online programma en inmiddels zitten we bij elkaar in een Mastermind en heeft ze een speciaal plekje in mijn hart. Haar online programma veranderde mij volledig en zij leeft de droom die velen hebben. Haar bedrijf zorgt voor vrijheid. Dit kun jij ook doen terwijl mijn team jouw hele online programma bouwt!

wat we gaan fixen

Structuur

Honderden ideeën? Welk platform moet je gebruiken? Hoe ga je de training opbouwen? No worries. We fixen het!

Easy Filmen

Je hoeft alleen maar te weten welke info je wilt delen en dit te delen. De rest wordt geregeld!

relaxed

Tijdens de filmdag ben jij relaxed zelfs als de camera draait. Echt.. dat wordt gefixt! En zelfs als je niet op beeld wilt is dit mogelijk.

Easy Editen

Monteren? Nope. Je hoeft alleen maar te zeggen wat je wel of niet mooi vindt. De rest wordt geregeld.

review AMBER

 

 

“Laura is mijn held als het gaat om video. Stel dat je video’s nodig hebt voor je Social Media of voor je website dan raad ik zeker aan om met
Laura samen te werken!”

Terwijl jij lekker met een drankje op de bank zit regelen wij alles.

review Sabrina

“Laura heeft de filmpjes gemaakt voor mijn website en online programma. Ik heb mij nog nooit zo op mijn gemak gevoelt bij het filmen van filmpjes en dat komt echt door Laura.”


Steeds meer mensen zien hoe fijn het is om een online training te volgen en steeds meer mensen volgen ook daadwerkelijk een online training. Daarom is het tijd, als jij dit eigenlijk wel wilt.. Om nu een stap te zetten en om te gaan knallen. Want al die potentiële klanten, die staan te wachten! Hoe vet zou het zijn als jij in 2020 een eigen online training hebt? 

 

Wat wordt er gefixt?Echt alles van A tot Zus kunnen we voor je regelen. Laten we daarom een gesprek inplannen zodat we gelijk kunnen starten. 

Opsomming van de mogelijkheden:

- Bouwen van je online leeromgeving - Filmen van je instagram cursus - Monteren van je instagram cursus - Filmen van je online programma - monteren van je online programma - Animeren logo - Special Effects - Nieuwe Huisstijl - Logo - - Youtube intro - Video intro - Social Posts - Instagram Stories - Social Advertenties - Advertentie Video's - Vormgeven van je werkboeken, je thumbnails, website, social posts - Schrijven van blogs - Uitschrijven van je podcasts - Uploaden van je video's op een online platform - Teksten redigeren - Inplannen Social Media - Opstarten Social Media