jij begrijpt het!

Een Online Programma is zo fantastisch! Hoe tof is het om video’s in te zetten waardoor je jouw online programma nog meer gaat boosten.

Videomarketing

Een aftermovie van je livedag, een sales video, een video over jouw bedrijf of hilarische video’s. 

Content marketing

Laten we ervoor zorgen dat je gewoon heel lang niet na hoeft te denken over je content zodat de content voor jou gaat werken!

Customer experience

I love this! Video’s die jouw Customer Experience een enorme boost geven.

videomarketing

Videomarketing is wanneer je video’s gebruikt om jouw bedrijf, jouw merk, jouw product of jouw service te promoten. 

Als je een online programma hebt, heb je jouw dienst: jouw online training. Om dit te promoten kun je heel veel verschillende soorten video’s in gaan zetten om jouw dienst te promoten. Laten we drie als voorbeeld nemen de Over Jou video, de social video’s en een aftermovie. 

Over jou video

Jouw online programma leert iemand iets bijvoorbeeld fotograferen, haken of mediteren. Inmiddels zijn er al verschillende soorten online programma’s over deze onderwerpen. Daarom is het belangrijk dat jij jouw online programma weet te onderscheiden. Hoe? Door te laten zien wie jij bent!

In een over jou video laat je zien wie jij bent, hoe jij praat en wat jou uniek maakt als trainer. Hoe meer iemand jou kan leren kennen voordat hij of zij jouw online programma gaat aanschaffen, hoe beter. Want.. zeg nou zelf.. Als je de keuze hebt uit twee online programma die je kunt volgen over mediteren. Waar kijk je dan naar? 

Stel dat programma 1 compleet blanco is. Je weet niet wie het heeft gemaakt. Je weet niet hoe iemand is.. Je weet alleen de inhoud. Wil je daar dan een online programma van volgen? Of ga je dan voor programma 2.. Waar je een duidelijk beeld hebt van de trainer. Je weet wie iemand is, hoe hij of zij doet en hoe het programma er een beetje uit gaat zien. 

Door een video in te zetten waarin jij laat zien wie jij bent wordt de drempel lager voor jouw lievelingsdeelnemer. 

Je krijgt door het inzetten van deze video echt de kans om zichtbaar te zijn, vertrouwen te wekken en jezelf voor te stellen. Dit is goud! Hierdoor krijg jij deelnemers die precies passen bij jou en dat wil je!

sociAL VIDEO'S

Social video’s zijn video’s voor je social media kanalen. Denk aan Instagram Stories, Video’s op Linked of op Facebook. Sociale video’s hebben net een andere aanpak nodig dan een video die je op je website gaat plaatsen. 

Wat voor soorten video’s scoren? 

Om video’s in te zetten waarvan je wilt dat ze gaan scoren is het eerst belangrijk om te gaan kijken naar waarom je wilt dat ze gaan scoren en wat houdt scoren voor jou in? 

Het belangrijkste met Social Video’s is dat je zichtbaar wordt, dat je waarde deelt. En die waarde kan variëren. Om je een aantal ideeën te geven neem ik een paar waardes met je door: functioneel, emotioneel en levensveranderend. 

Functioneel

Je kunt functionele video’s maken. Deze scoren goed, zijn laagdrempelig maar hebben in the end wel minder impact dan de emotionele en levensveranderende video’s. Maar toch zijn ze heel leuk om te hebben en te maken en om op een laagdrempelige manier iemand kennis te laten maken met jouw bedrijf.

 

Emotioneel

No worries, je hoeft echt niet je ugly cry te laten zien :). Mag wel hoor.. maar .. dat is niet wat ik bedoel met Emotionele video’s. Het zijn video’s waarvan mensen een emotionele reactie krijgen. En emoties zijn natuurlijk in vele varianten! 

Levens veranderende video’s

Dit klinkt huge. Is het ook. Het heeft ook een huge impact op mensen. Hun levens veranderen namelijk letterlijk als ze deze video zien. Denk aan een motiverende video, een hoopvolle video of een video die ervoor zorgt dat ze inzien dat ze kwaliteiten hebben en dit kunnen inzetten. 

Al deze elementen – en er zijn er nog meer – kun je in zetten om jouw social content te boosten en ervoor te gaan zorgen dat jij meer impact gaat maken, je meer connectie krijgt met de bezoekers van je social kanalen en dat jij jouzelf laat zien op een manier dat daadwerkelijk impact heeft. Hoe meer elementen je gaat inzetten in je content hoe loyaler jouw volgers/klanten worden richting jouw bedrijf. 

 

aftermovie

Heb je een livedag of een event? Dan is het tof om een aftermovie te maken. Een aftermovie is een video die een sfeerimpressie geeft van een gebeurtenis. Als je ervoor zorgt dat jouw aftermovie precies laat zien hoe de dag was, dat de video ook fijn is om naar te kijken en het iemand het gevoel geeft: Ja! Dat lijkt mij wel leuk om bij te zijn.. dan verhoog je de kans dat iemand deelnemer gaat worden van jou online training. 

Kijk maar eens naar deze video:

..I love this! In elke winkel, elk product dat ik gebruik.. van kleins af aan .. kijk ik naar de customer experience. Het is super interessant en tof! 

Hoe voel ik mij als ik in de winkel loop? Hoe is de klantenservice? Hoe reageren de medewerkers op mij? Hoe ziet de winkel eruit? Hoe zijn de haakjes? Wat voor muziek wordt er gedraaid? Wat is de uitstraling? Past dit merk bij mij? Wat zijn de prijzen hier? En … wat voor kleding hangt er? 

Als alles klopt en op elkaar is afgestemd dan verhoog je de kans dat jouw klanten een fijne ervaring hebben. Hoe beter jouw service, hoe blijer hij of zij gaat zijn. Klanten zijn zo super belangrijk, zonder klanten heb jij geen business. 

Je kunt heel makkelijk video’s inzetten om deze experience fijner te maken.

Bekijk alle elementen van je online programma en kijk waar er video’s kunnen helpen om de boodschap te versterken of te verhelderen. 

Waar zijn bijvoorbeeld veel vragen over? Of.. waar lopen mensen tegen aan? 

Ook voor de customer experience is het fijn om jezelf te laten zien. Om te laten zien wie jij bent als gezicht van het bedrijf. Om te laten zien wat er achter de schermen gebeurt. 

Door transparant te zijn leren mensen je echt kennen. Dit is wat steeds meer gaat komen en steeds belangrijker wordt. 

Je hoeft niet in een keer overal video’s te plaatsen.  Dus ga niet random overal video’s neerzetten. Maar denk hier zorgvuldig over na zodat het ook echt meerwaarde heeft. Video’s kosten tijd en moeite en daarom is het slim om hier over na te denken. Ik heb ook nog niet op alle plekken video’s waar ik dit wil. Maar je kunt niet altijd alles in een keer perfect doen. 

Ga eens kijken.. waar ligt nu op dit moment in je online programma de grootste kans om winst te behalen? Als je alle onderdelen bekijkt, van klantenservice tot de salespage. Waar kan je extra ondersteuning voor gebruiken? Maak daar dan als eerste een video voor. Of boek natuurlijk een videoproductiedag bij Videozus, dan gaan we lekker veel video’s maken! 

opties


take one

 • 1 video : Aftermovie of Over jou Video
 • Bijpassende muziek + Licentie
 • Montage video


1497 euro


take it Social

 • Creatieve (online) brainstorm
 • 10 Social Video's (max 45 sec)
 • Montage in gewenste social formaten


2497 euro


take it NXT LeVeL

 • Creatieve (online) brainstorm
 • 10 Social Video's (max 45 sec)
 • Montage in gewenste social formaten
 • Aftermovie
 • Over jou video
 • 3 service video's
 • Salesvideo


7777 euro

Iets anders?

Ook als je iets totaal anders in gedachten hebt kun je natuurlijk bij Videozus terecht! Neem gewoon contact op :).