#Videomusthaves

Wil je zelf gaan filmen en wil je weten welke tools handig zijn om te hebben? Dan zijn deze #videomusthaves voor jou!

Ga je filmen met je smartphone?

SMARTPHONE STATIEF

Ga jij jezelf filmen met je smartphone? Dan is dit statief super handig. Zo zorg je dat je beeld stabiel is en jij jouw handen vrij hebt!

SMARTPHONE MICROFOON

Geluid is super belangrijk! Ga je opnemen in een ruimte dat hol is? Of is je microfoon van je telefoon niet goed? Plug deze microfoon in en je bent ready to talk
!


SMARTPHONE GIMBAL

Wil je bewegende beelden maken? Dan is een gimbal handig. Dit zorgt ervoor dat je vloeiende bewegingen maakt zelfs als je loopt!

Ga je filmen met een dslr of systeemcamera?

Awesome
Sophiez

De naam alleen al, Sophiez! Dit is echt een fijne lamp. Het is zacht, het is compact en je kunt het licht zelf instellen. Zowel in kleurtemperatuur als in sterkte. (5500K is de kleur van daglicht).
Ps. Je hebt er ook een lichtstatief bij nodig.

SMARTPHONE MICROFOON​

Deze microfoon kun je aansluiten op je camera als je een 3,5 mm mini jack aansluiting hebt. Deze microfoon neemt het geluid op waar de microfoon naar toe wijst. Handig dus voor interviewen of voor jezelf. Je hebt een 9 volt batterij nodig om het 70 uur te kunnen gebruiken.

Awesome
Sophiez

Wil jij jezelf filmen? Dan is een statief handig! Je hoeft echt geen dure te kopen als je het statief alleen nodig hebt voor stil beeld. Dus dat je geen bewegingen wilt maken met je camera.